En for alle, alle for en og litt til

Etter at det ene medlemmet i tvillingmafiaen fikk nærkontakt med en litt stor og hard stein på bakken, så virksomhetsleder mamma det nødvendig med en liten utflukt til legevakten. På veien til legevakten ble mammas batmobil gjort om til et levende demokrati der det ble avholdt en avstemming ,om at hvis Ludvig skulle stripses og limes i pannen, så skulle også Theodor og William både stripes og limes i pannen.

For å avgjøre hvem som skulle limes og stripse først, ble det avholdt en liten intern boksekamp i baksete, der minihulk på 20 kg vant.Han som hadde et møte med steinen kom derimot bakerst i køen.

Etter å ha vist frem sine Ninja fakter, brytekamp på gulvet og en diskusjon med en stakkars turnuslege over hvor urettferdig og tøysekopp han var, som ikke både limte og stripset pannen til alle, ble det fattet et hastevedtak for å begrense vesentlig skade som inneholdt at alle bein og armer skulle få både plaster og teip. I et svakt øyeblikk på vei ut av legevakten klarte tvillingmafia + minihulk og få igjennom sjokoladekake til barnetv og litt Ipad tid.

En for alle, alle for en og litt til