Tau i Høna

Etter flere episoder med dramatisk trassalder atferd hvor tvillingmafiaen lå på badegulvet med andre ord organisert opprører mot mammas innkjøp av søte må boksere med gravmaskiner på, tok tvillingmafia + minihulk på 20 kg og gravde seg ut av hagen, kom seg igjennom hekken med undertøyetet i sekk.

Når jentelusmamma skulle hente inn tvillingmafiaen + minihulk fra hagen var det kun synet av minihulksbleie på vei ut av hekken som var å se.

Etter å ha stoppet gjengen nede i gata, og lokket de med middag opp til middagsbordet kom det frem at de hadde gjemt en sekk med undertøy. På tross av harde avhør nektet tvillingmafiaen + minihulk å fortelle hvor sekken med undertøy var. De godtok sin straff om å være med på HM for å kjøpe nytt undertøy øyeblikkelig, og tvillingmafiaen varslet om at de ikke kom til å anke. På vei inn til barneavdelingen peker det ene medlemmet i tvillingmafiaen (foran alle som skulle handle på slag) på en slik G-streng og sier,» det er sånn hønetau som mamma( Thank you, not !) bruker, ja, det er tau i høna « !