Buksevann og korrupsjon

Tvillingmafiaen og minihulk stod over legokassa. De var særdeles uenige om utdeling av velferdsgoder, Ninjago legomenn med både sverd og andre grusomme våpen.

Tvillingmafiaen rettet trusler til minihulk om både buksevann og korrupsjon dersom han ikke gikk med på å gi fra seg de tre Ninjago legomenn med hjelm og grusomme våpen.

Minihulk nektet å gi etter og hev i seg legomennene som satt seg fast i halsen med sine sverd. Det hele endte med en tur til Ullevål i sykebil, en liten narkose for fiske ut legomenn med sverd. Minihulk fikk med seg sine legomenn med sverd hjem og klok av skade ble de langt under madrassen. Tvillingmafiaen under flere avhør nektet straffeskyld og har aldri rettet trusler om buksevann. For å få strafferabatt måtte de navngi den skyldige, og ifølge tvillingmafiaen var det julenissen som truet minihulk med buskevann dersom han ikke ga fra seg legomenn.