Farlige Gummibjørner Mine

Når vampyrene tok kvelden og sola stod opp, og avslørte alle de små irriterende håndtrykkene på vinduene i huset, var det på tide å vekke tvillingmafia+ minihulk. Etter utallige hyggelige oppfordringer om å stå opp, rikket ikke mafiaen eller minhulk seg en meter i sengen, og de viste motmakt ved å dra dynen over hodet og ene medlemmet rommet fra under dynen ” at dette var både traskasering og diskriminering”, og at virksomhetsleder mamma er både “urimelig og rompe samtidig”. Da virksomhetsleder hadde en visjon om å rekke sitt arbeid, måtte hun ty til gummibjørn miner. Virksomhetsleder laget et minefelt, en sti av gummibjørner fra vært gutterom og inn til badet. Virksomhetsleder erklærte både høyt og tydelig at gulvet var blitt omdannet til et militærområde, fult av gummibjørn miner hele veien inn til badet. Virksomhetsleder plasserte seg strategisk inne på badet og det tok ikke lang tid før tre gutter dukket opp med gummibjørn miner i hele munnen. 1-0 MAMMA !