Spiongruppen, TM `s hemmelige oppdrag

I en alvorlig og mørk tidsperiode, altfor tidlig på en hverdagsmorgen ble spiongruppen, TM innhentet fra spionorganisasjonen «grusomme mamma». Spiongruppen bestod av tvillingmafiaen og de tok gladelig på seg det ærefule oppdraget å hente hustes mest slitte, i hjel vasket og skulle vært byttet ut på 1900- tallet et putetrekk. Grunnen var at minihulk etter å ha fått krav om å kle på seg selv, både jakke og sko satt seg trassig i trappen , han skulle vel ikke kle på seg, han var tross alt bare tre år i følge han selv. Hvordan kunne monstermamma kreve det. Spiongruppen listet seg hemmelig opp og fant super putetrekket. De listet seg inntil alle veggene i andre etg. og ned i trappen til herr.trassig minihulk. Den ene spionen, agent 007 bandt putetrekket rundt halsen til minihulk og sa, « nå er du ikke bare sur men du er supersur». Minihulk reiste seg opp i fart og gikk gladelig i gangen for å kle på seg, han var jo ikke bare sur men supersur 😊