Hvor er Høna ?

For en tid tilbake var det en reportasje som handlet om at vi spiste mindre høne

og stadig mer kyllingfilet. Tvillingmafia + minhulk sa seg villig til å prøve en hønemiddag

mye P.G.A. mammas «terror blikk». Da høna i dykkerdrakt (plastikk rundt hele, nærmeste umulig å få av) var kjøpt inn og lå benken klar til gryta, trengte det ene medlemmet i tvillingmafia praktisk bistand og opplæring i et annet rom.

Etter å ha uført praktisk bistand og opplæring med tre skjeer tålmodighet da det ene medlemmet «skulle bare gjøre det selv, men ha hjelp», var høna blitt borte. Det var kun 4 blå Bambi øyne, og to par lure smil ved benken. Selv etter harde avhør over grønnsaker, tomatsuppe og et glass melk var det ingen som knakk og høna den var fortsatt forsvunnet.

4 dager etterpå begynte det å lukte fra bade. Det var en grusom lukt som medførte full vask av badet men lukten den forsvant ikke. Tilslutt i et desperat øyeblikk etter å finne årsaken til den grusomme lukten, snudde det ene medlemmet i tvillingmafia på skittentøyskurven og ut kom det klær og en varm høne som hadde kost seg på varmekablene.

Da høna spratt ut, knakk minihulk og sa «det var meg «.

Det er herved lenge til vi spiser svett varm høne 😉

 

 

 

 

Link :

<a href=”http://blogglisten.no/blogg/tvillingmafia.no/”><img src=”http://blogglisten.no/img/blogglisten.png” alt=”Blogglisten” /></a><img height=”0″ border=”0″ width=”0″ alt=”hits” src=”http://hits.blogsoft.org/?eid=2877″ />