Søk dekning, soldat !

Da det en ettermiddag nesten regnet gjennom vinduene og tvillingmafia + minihulk stod klar på innsiden av vinduet med svømmebriller og var overbevist om at vi kom til å få nye Mjøsa inn i stuen, var det på tide å finne på noe

Tvillingmafia + minihulk tok på seg sykkelhjelmer og ble soldater og da nesten innenfor spesialstyrken, de var herved kjøkkensoldater på smoothie oppdrag. De stormet inn på kjøkkenet, tok frem blender, mandel melk, frossen banan, kvarg og blåbær. Da minihulk hadde fått i oppdrag å legge blåbær som landminer på kjøkkengulvet slik at den kommende smoothie skulle få være i fred, sa ikke oberst mamma noe da hun hadde investert i både grønnsåpe og salmiakk tidligere på dagen

For sikkerhetsmessige grunner fant tvillingmafia ut at trengte en skyttergrav for å kunne søke dekning, og de plasserte sine små stoler i kjøkkendøren. Landminer, skyttergrav og sykkelhjemler på plass, da var det klart. Tvillingmafia + minihulk stod på hver sin lille stol inntil kjøkkenbenken. Frossen banan, mandel melk og kvarg ble bokstavelig talt stappet oppi blenderen og tvillingmafia + minihulk holdt seg for øyne. Minihulk satte på blenderen på høy hastighet uten lokket på…

SØK DEKNING SOLDATER, det regner bananer..  ropte det ene medlemmet i tvillingmafia og i rekordfart løp de bak de små stolene i kjøkkenåpningen med landminer mellom tottene og sykkelhjelmen på. Veggen så ut som den hadde fått besøk av Edvard Munch og Oberst sin investering kom godt i bruk